НАШАТА ИСТОРИЯ

През 1994 година едно българско семейство от Видин решава да сподели кулинарния си талант и опит с местните, като създава малка пекарна край брега на р. Дунав. Първоначално започват с традиционен хляб и сладкиши, а няколко години по-късно разширяват асортимента си и предлагат богато разнообразие от тестени изделия и специалитети.


Борис Ангелов е основателят на семейния бизнес, а дъщеря му Беки и съпругата му Мария са неотлъчно до него в развитието на пекарната. Той кръщава кулинарното ателие на единственото си дете и вярва, че това име му носи късмет и благоденствие.

ТАЙНАТА НА ДОБРИТЕ ПЕЧИВА СЕ КРИЕ В ТЕСТОТО

Качеството на вложените съставки е основният фактор за получаване на апетитна коричка. Количеството, от своя страна, влияе върху текстурата и вкуса. Балансът в съотношението определя крайния резултат – добре изпечено и ароматно тестено изделие, приготвено с много любов и старание. 

КЪДЕ Е ЗАКЛЮЧЕНА ДОБРАТА РЕЦЕПТА?

Някъде между гладката консистенция на тестото и пропорциите в съставките, включващи ароматни билки, подправки, плодове, ликьори, есенции и ядки. Умело съчетаваме популярни вкусове с нетрадиционни добавки за неустоимо гурме преживяване.